BlackSnow

Meiden 18+

The Academy docenten

BlackSnow is de meest exclusieve dansgroep van Bruce Dance Factory en heeft al vele jaren ervaring. Nadat je in Liquid gedanst hebt mag je voor BlackSnow auditie gaan doen.

BlackSnow traint 1x in de week op vrijdag. Het kan dus zijn dat je 2x per week danst: één keer in je normale les en één keer met BlackSnow. In de lessen van BlackSnow wordt er gewerkt aan uitstraling, energie, choreografie, groove en ritme. Zowel in de lessen als in een choreografie zijn dit de belangrijkste elementen.

Producties

BlackSnow treed samen met Tra-Nox op bij diverse producties. Denk hierbij aan modeshows, openingen van bedrijven, productpresentaties etc. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Proefles aanvragen

Of schrijf je direct in als nieuwste lid van BDF.

Vrijdag

20.00-21.00 uur

Volwassenen Academy lessen 18+ 

1x in de week dansen € 36,- per maand

Proefles aanvragen

Probeer een streetdance les in Eindhoven, Venray, Valkenswaard of Eersel.

Proefles aanvragen

Bruce Dance Factory

Bruce Dance Factory is al meer dan 30 jaar een begrip in Brabant. Bij Bruce Dance Factory staat hip hop en streetdance centraal, maar je kan ook andere dansstijlen volgen, kortom een plek waar iedereen welkom is.

Bruce Dance Productions

Zoekt u een knallende openingsact voor uw evenement? Wilt u uw georganiseerde dag opfleuren? Bruce Dance Productions maakt het mogelijk!

Meer informatie

Facebook

Wordt onze vriend op Facebook!

YouTube

Bekijk onze video's op YouTube