Lil'B

Voor jongens van 7 t/m 11 jaar

Lil'B is een team van jongens vanaf 8 jaar. Jongens vinden het toch leuker om bij elkaar te dansen zonder meiden erbij. Daarom hebben wij bij Bruce Dance Factory een boys only groep. Deze groep hoort wel bij The Academy omdat wij het belanrijk vinden dat deze jongens een goed basis krijgen en daar ook naar trainen. Mee doen met optredens en dat ze werken aan verschillende stijlen. 

Lil'B traint 2x in de week op maandag en donderdag. In de lessen van Lil' B wordt er gewerkt aan uitstraling, energie, choreografie, groove en ritme. Zowel in de lessen als in een choreografie zijn dit de belangrijkste elementen.

Shows

Bruce Dance Factory heeft twee keer per jaar een show waar alle Academy teams hun getrainde choreografie laten zien aan het publiek.

Proefles aanvragen

Of schrijf je direct in als nieuwste lid van BDF.

Maandag 

17.30-18.30 uur

Vrijdag 

16.30-17.30 uur

2x in de week: € 46,50

Proefles aanvragen

Probeer een streetdance les in Eindhoven, Venray, Valkenswaard of Eersel.

Proefles aanvragen

Bruce Dance Factory

Bruce Dance Factory is al meer dan 30 jaar een begrip in Brabant. Bij Bruce Dance Factory staat hip hop en streetdance centraal, maar je kan ook andere dansstijlen volgen, kortom een plek waar iedereen welkom is.

Bruce Dance Productions

Zoekt u een knallende openingsact voor uw evenement? Wilt u uw georganiseerde dag opfleuren? Bruce Dance Productions maakt het mogelijk!

Meer informatie

Facebook

Wordt onze vriend op Facebook!

YouTube

Bekijk onze video's op YouTube