Liquid

Voor meiden vanaf 14 jaar

The Academy docenten

Liquid traint 1x in de week op vrijdag. Het kan dus zijn dat je 2x per week danst: één keer in je normale les en één keer met Liquid. In de lessen van Liquid wordt er gewerkt aan uitstraling, energie, choreografie, groove en ritme. Zowel in de lessen als in een choreografie zijn dit de belangrijkste elementen.

Als je in Liquid mee danst doe je mee aan de grote eindshow. De eindshow bij Bruce Dance Factory is een groot evenement waarbij feesten centraal staat en dansen de rode draad is.

De volgende stap

Alleen als je in Liquid danst maak je kans om ook in BlackSnow terecht te komen. BlackSnow is de meest exclusieve dansgroep van Bruce Dance Factory. Alleen deze groep doet mee aan producties.

Proefles aanvragen

Of schrijf je direct in als nieuwste lid van BDF.

 Vrijdag

19.00-20.00 uur

  Volwassenen Academy lessen 18+ 

1x in de week dansen € 36,- per maand

Proefles aanvragen

Probeer een streetdance les in Eindhoven, Venray, Valkenswaard of Eersel.

Proefles aanvragen

Bruce Dance Factory

Bruce Dance Factory is al meer dan 30 jaar een begrip in Brabant. Bij Bruce Dance Factory staat hip hop en streetdance centraal, maar je kan ook andere dansstijlen volgen, kortom een plek waar iedereen welkom is.

Bruce Dance Productions

Zoekt u een knallende openingsact voor uw evenement? Wilt u uw georganiseerde dag opfleuren? Bruce Dance Productions maakt het mogelijk!

Meer informatie

Facebook

Wordt onze vriend op Facebook!

YouTube

Bekijk onze video's op YouTube