Update Corona-Crisis

Klik hier om verder te lezen

Beste leden en/of ouders/verzorgers,

Wij merken dat er na de persconferentie van gister avond, waarin werd verteld dat er tot 1 juni geen samenkomsten mogen zijn, veel vragen zijn. Logisch! Daarom even deze update.

 

Veel gestelde vragen zijn… 
- Blijven jullie ook dicht tot 1 juni? 
- Ben ik mijn contributie geld kwijt? 
- Worden de lessen ingehaald? 
- Hoe zit het met de eindshow? 

 

Helaas is de eerste vraag ook nog een vraag voor ons zelf, wij gaan er van uit dat wij vóór 1 juni weer kunnen openen, aangezien er voor scholen andere maatregelen gelden, maar dit kunnen wij nog niet met zekerheid zeggen. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit zo snel mogelijk met jullie communiceren. 

 

Ook zijn er natuurlijk, heel begrijpelijk, vragen over de contributie. Ben ik nu mijn geld kwijt? Natuurlijk bent u dit niet zomaar kwijt! BDF zou BDF niet zijn als we niet met een oplossing zouden komen. Hele vette oplossingen zelfs… Daarmee ook meteen antwoord op de vraag of de lessen ingehaald worden. Ja zeker! Álle lessen worden ingehaald, wanneer er meer duidelijkheid is over wanneer we onze deuren weer mogen openen zal je docent zo snel mogelijk nieuwe momenten in gaan plannen. Denk hierbij aan weekenden, vakanties of 2 ipv 1 uur achter elkaar trainen, etc. De sporters zullen de lessen inhalen in vakanties.

 

Naast de lessen die ingehaald gaan worden vonden wij het ook tijd voor iets leuks! Daarom organiseren wij in de 1e week (cursisten) & 2e week (academy) van de zomer vakantie een Summer Dance Week. Hierover volgt snel meer informatie. Denk aan bootcamps, lessen, doorloop voor de voorstelling… Of te wel: een week vol dans & plezier. Wij hebben er zin in!

Maar voor nu hoef je natuurlijk niet stil te zitten: Je kan op ons YouTube account “Bruce Dance Factory” onze online lessen volgen! Choreografie & work-outs! Succes!!

 

En tot slot, de eind show. Wij hebben besloten om deze te gaan verzetten, zodat we alsnog genoeg tijd hebben om er een geweldige show van te maken. Dit betekent dat zaterdag 4 juli zal komen te vervallen. Maar de nieuwe datum is er al! Zet zaterdag 19 september alvast in je agenda, dan gaan we er met zijn allen weer een geweldige show van maken!

 

Hopelijk mogen we jullie snel weer ontvangen!
En voor nu, let allemaal goed op elkaar!

 

 

Het team van BDF.

Proefles aanvragen

Probeer een streetdance les in Eindhoven, Venray, Valkenswaard of Eersel.

Proefles aanvragen

Facebook

Wordt onze vriend op Facebook!

YouTube

Bekijk onze video's op YouTube