Merel Yanez

Het moet elke keer weer een feestje zijn, maar leren staat centraal
Merel Yanez

 

Hallo ik ben Merel van Keulen en ik geef al heel wat jaren les bij Bruce Dance Factory. 
 
Maar waar is het allemaal begonnen. 
 
Toen ik 5 jaar was ben ik op jazzballet gegaan bij ons in het dorp. Daar heb ik jaren met plezier gedanst. Veel optredens gedaan, maar ik wilde meer, dus een logisch vervolg ( althans voor mij) was de dansacademie. Daar heb ik auditie voor gedaan en ben toegelaten tot de musical opleiding in Tilburg. 
Daar heb ik super veel ervaring opgedaan, in kleine producties gespeeld en ook in de musical Grease o.l.v van niemand minder dan Barrie Stevens. Om mijn ervaring te verbreden ben ik naar Italie gegaan daar heb ik met een dansgroep in een aantal producties gespeeld waaronder; Cats, Phantom of the opera enz enz. 
Reuze leuk en super leerzaam. 
Eenmaal terug in Nederland wist ik het niet meer helemaal. 
Ik had op dat moment ook niks meer lopen geen musicals of optredens en geen dansgezelschap waar ik bij zat.
Maar ik had via mijn opleiding aan de dansacademie wel gehoord van Bruce Dance Factory. 
Dus daar ben ik toen auditie gaan doen voor het demo team Liquid daar ben ik toegelaten en daarna ben ik bij Black Snow gaan dansen. 
Heel anders dan dat ik gewend was ging ik dus over naar het Streetdance, maar Jezus wat was dat super vet na een half jaar was ik helemaal omgeschoold. 
 
Niet lang daarna heeft Bruce mij gevraagd of ik les wilde gaan geven, heel toevallig had op dat moment ook het kunstencentrum van het dorp waar het ooit allemaal begonnen is mij ook gevraagd of ik daar de musicallessen wilde gaan verzorgen. Dus dat hebben we toen maar gelijk gecombineerd. Vanaf dat moment wist ik het zeker ik ben geboren om les te geven zo geweldig gaaf vind ik het. Jouw eigen ervaring overbrengen aan kinderen. Ik kan niks leukers bedenken. 
 
We zijn nu inmiddels al wat jaren verder en ik geef op dit moment vooral kinderen les 
Ook leidt ik dansers op om les te kunnen gaan geven, maak ik producties en train ik modellen voor fashion shows. In mijn lessen vind ik het erg belangrijk dat de kinderen spelenderwijs leren om met muziek en dans om te gaan en dansers leren om goede docenten te worden, en modellen groeien in het entertainment vak. 
Het moet elke keer weer een feestje zijn maar leren staat centraal. 
Daar zijn we tenslotte een danschool voor. 
 
Ook benieuwd naar mijn lessen, 
 
Kom dan gezellig een keertje mee doen.. 

Proefles aanvragen

Probeer een streetdance les in Eindhoven, Venray, Valkenswaard of Eersel.

Proefles aanvragen

Facebook

Wordt onze vriend op Facebook!

YouTube

Bekijk onze video's op YouTube